Cum va fi bradul vostru: natural, artificial sau…comestibil?
Articol editat de Bianca Câmpeanu, 11 decembrie 2018, 06:00 / actualizat: 11 decembrie 2018, 8:00
Mulţi se întreabă, înainte de Crăciun, dacă ar trebui să-şi împodobească locuinţa cu un brad natural sau unul din plastic. Cu siguranţă însă nu aţi mai auzit pe nimeni făcându-şi griji dacă bradul să fie sau nu comestibil! Vestea bună e că un britanic inventiv a găsit o soluţie şi pentru această problemă.
O firmă din Marea Britanie a creat primul pom de Crăciun comestibil dintr-o tufă de rozmarin. Produsul este deja comercializat în Marea Britanie, dar nu ar fi ceva greu de realizat nici la noi în ţară. Este vorba de fapt de o tufă de rozmarin în ghiveci, care poate să contribuie atât la atmosfera festivă, cât şi la masa de sărbători. În plus, planta înaltă de 30 cm va umple cu parfum o bucătărie sau o sufragerie.
Avem mulţi clienţi care se ocupă atât cu grădinăritul, cât şi cu gătitul; pentru ei va fi o combinaţie perfectă. Nu se va face niciun fel de risipă, pomul de Crăciun va putea fi folosit drept condiment fie pentru masa de Crăciun, fie după sărbători, a spus un reprezentant al firmei.
Chiar dacă rozmarinul e cam mic pentru un pom de Crăciun adevărat, cu siguranţă va fi preferat de cei care vor să evite acele de brad pe covor sau în tălpile picioarelor!
Sursă: Origo.hu
Andrea Nagy
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.