Punch cu vin spumant și rodie
Articol editat de cristina.rusu, 28 decembrie 2018, 18:00 / actualizat: 28 decembrie 2018, 19:29
Revelionul bate la ușă! Ce mâncăm, ce bem este veșnica întrebare a gospodinelor.
Punch-ul cu vin spumant și rodie este o bautură perfectă pentru petrecerile de iarnă. Ușor de preparat și cu un gust delicios, va deveni rapid preferatul invitaților.
Ingrediente pentru punch-ul cu vin spumant și rodie:
300 ml suc de rodie
200 ml nectar de pere
50 ml lichior de portocală
750 ml vin spumant
Cum se prepară punch-ul:
Într-un recipient mare, se combină sucul de rodie, nectarul de pere și lichiorul de portocale. Se adaugă apoi treptat și vinul spumant, amestecând ușor.
Se pune apoi la rece până la momentul servirii. Din acest amestec se pot prepara și cuburi de gheață. Pentru această bautură, se poate folosi orice tip de vin spumant, inclusiv prosecco.
Cum se servește punch-ul cu vin spumant și rodie:
Punch-ul se servește în pahare reci, ornate cu zahăr și felii de lămâie.
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.