Carne de porc din Ungaria, pusă sub sechestru
Articol editat de Andrei Cretoiu, 18 februarie 2019, 09:51 / actualizat: 18 februarie 2019, 13:27
Aproape 1.300 de kilograme de carne şi produse din carne de porc, care au ajuns din Ungaria în Timişoara, au fost puse sub sechestru de inspectorii sanitar-veterinari.
Produsele nu erau etichetate corespunzător şi au fost confiscate înainte de a ajunge în magazine.
Pentru un alt lot de 400 de kilograme, adus tot din Ungaria, sunt aşteptate rezultatele de laborator în ceea ce priveşte pesta porcină.
Specialiştii avertizează că nu numai sănătatea noastră este pusă în pericol, ci şi cea a animalelor din ferme şi gospodării. Ei atrag atenţia că este nevoie de un control mai riguros şi în privinţa importurilor de animale pentru popularea fermelor.
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.