Combinaţii bizare, dar delicioase ale ciocolatei
Articol editat de cristina.rusu, 6 mai 2019, 12:00
Ciocolata poate fi unul dintre cele mai variate ingrediente din arta culinară, combinându-se cu alimente dulci şi sărate într-un mod neobişnuit de bun.
Iată unele dintre cele mai bizare, dar delicioase combinaţii ale ciocolatei:
1. Bacon şi ciocolată – Nu sună chiar atât de rău. Cofetarii care adoră să experimenteze aromele chiar utilizează această combinaţie. Densitatea şi conţinutul de săruri ale bacon-ului merg foarte bine cu ciocolata.
2. Avocado şi ciocolată – Avocado nu se află în această combinaţie doar pentru că pare mai sănătoasă. Această combinaţie poate face o glazură de ciocolată surprinzător de bună, sănătoasă şi cremoasă pe orice desert.
3. Brânză şi ciocolată – Oricât de ciudat ar suna, un sandviş cu brânză pe o felie de pâine unsă cu ciocolată amăruie şi umplutură de parmezan este un deliciu.
4. Cartofi dulci şi ciocolată – Dulceaţa cartofilor şi gustul ciocolatei negre se completează reciproc. Chips-urile din cartofi dulci, înmuiate în ciocolată neagră, ar putea deveni un mic dejun preferat
RADOR
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.