Iaurt congelat cu flori comestibile sau chipsuri din sfeclă de zahăr, vor putea fi degustate la Festivalul Alimentului
Articol editat de Andreea Leonid, 5 iunie 2019, 11:41
Zeci de produse inovative și gustoase vor fi prezentate joi, 6 iunie, la Centrul de Cercetări pentru Biodiversitate din Cluj-Napoca, unde va avea loc Festivalul Alimentului.
Peste 70 de lucrări de licență ale studenților de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară sunt înscrise în festival.
Vor fi prezentate preparate noi, cum ar fi: iaurt congelat cu flori comestibile, pâine aglutenică cu adaos de șrot de in, brioșe cu pastă de fistic și apă de trandafiri, specialități de ciocolată cu sirop de ridiche neagră, praline imprimate 3D cu cremă îmbunătățită cu pudră de ceai, crenvurști din carne de pește sau chipsuri din sfeclă de zahăr.
Prezentarea produselor pentru public și degustarea lor vor avea loc între orele 11:00 și 12:00, iar apoi va urma ceremonia de premiere.
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.