Tacâmuri comestibile condimentate, în India
Tacâmurile comercializate de firma indiană Bakey’s sunt confecţionate din grâu sau orez. India se confruntă adesea cu seceta, conducătorii companiei au căutat aşadar cereale care să nu solicite şi mai mult rezervele de apă ale ţării. Produsele vor fi comercializate în varianta natur, dulce ori condimentată; iar dacă nu dorim să le mâncăm, nicio problemă: ele se degradează în 4-5 zile.
Articol editat de Bianca Câmpeanu, 7 iunie 2019, 12:00 / actualizat: 7 iunie 2019, 14:57
4 milioane de tone de plastic ajung în ocean în fiecare an. Tacâmurile din plastic de unică folosinţă contribuie şi ele la această cantitate. Estimările arată că doar în Statele Unite, 40 de miliarde de tacâmuri de acest gen ajung anual în coşurile de gunoi.
Andrea Nagy
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.