Aţi plăti 1.000 de lei pentru un hot dog?
Articol editat de cristina.rusu, 6 iulie 2019, 06:00 / actualizat: 6 iulie 2019, 8:02
Un hot dog care costă 250 de dolari se regăseşte în oferta restaurantului Marky’s Caviar din New York. Există în meniu şi o variantă la jumătate de preţ, dar ce client bogat ar dori să cumpere un aliment de calitatea a doua?
Alimentul poartă numele de Haute Dog, parafrazând îmbrăcămintea exclusivistă, destinată oamenilor avuţi. Şi ce primeşte clientul?
Un corn făcut din aluat de brioşe, umplut cu un cremwursti din raci din Alaska, asezonat cu caviar, felii de avocado, ketchup cu trufe şi muştar amestecat cu smântână. Caviarul este produs de propria fermă acvatică a restaurantului, pentru ca nici iubitorii de fast food să nu ducă lipsa ingredientelor exclusiviste..
Andrea Nagy
Foto: captură video
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.