O felie de pizza la micul dejun, mai indicată decât cerealele
O felie de pizza la micul dejun este mai utilă şi mai sănătoasă decât cerealele, potrivit unui nutriţionist din Statele Unite. Expertul în nutriţie Chelsey Amer din New York şi-a fascinat compatrioţii cu afirmaţia conform căreia deliciul italienesc este mai indicat pentru începutul zilei.
Articol editat de Bianca Câmpeanu, 15 septembrie 2019, 12:00
O felie de pizza la micul dejun este mai utilă şi mai sănătoasă decât cerealele, potrivit unui nutriţionist din Statele Unite. Expertul în nutriţie Chelsey Amer din New York şi-a fascinat compatrioţii cu afirmaţia conform căreia deliciul italienesc este mai indicat pentru începutul zilei.
Pizza este o gustare mai echilibrată decât cerealele bogate în zahăr. O felie de pizza obişnuită cu brânză conţine o cantitate echilibrată de carbohidraţi, proteine şi grăsimi. Pentru a face o comparaţie, un bol de cereale cu lapte degresat conţine mult zahăr şi carbohidraţi, a subliniat nutriţionistul american.
Aceasta nu înseamnă că trebuie să mâncăm pizza la fiecare mic dejun. Cel mai bine este să ne concentrăm pe echilibrul dintre carbohidraţii bogaţi în fibre, proteine slabe şi grăsimi sănătoase. În felul acesta, ne vom simţi sătui pe parcursul dimineţii, a precizat Chelsey Amer.
RADOR
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.