Un bucătar sibian a câştigat medalia de aur la campionatul de gastronomie din Croaţia
Un bucătar sibian a câştigat locul întâi la Campionatul European Inter-regional de Gastronomie din Croaţia.
Chef Marius Muntean, angajat la un hotel din Sibiu, a câştigat de două ori locul întâi, la două probe, cea de îndemânare şi cea de meniu de restaurant.
Articol editat de Andrei Cretoiu, 20 februarie 2020, 14:16
Un bucătar sibian a câştigat locul întâi la Campionatul European Inter-regional de Gastronomie din Croaţia.
Chef Marius Muntean, angajat la un hotel din Sibiu, a câştigat de două ori locul întâi, la două probe, cea de îndemânare şi cea de meniu de restaurant.
La proba de îndemânare, concurenții au trebuit să își arate îndemânarea și rapiditatea în tăierea cărnii de miel. La meniul de restaurant, acesta a propus 3 feluri, toate feluri principale cu carne de vițel, miel și mușchi de vită.
sursa foto: facebook Marius Muntean
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal. Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.