Prima pagină » Diverse » Oțetul artizanal din Cappadocia, la mare căutare în perioada coronavirusului
Oțetul artizanal din Cappadocia, la mare căutare în perioada coronavirusului
Cappadocia
În contextul restricțiilor impuse pentru combaterea pandemiei de coronavirus, oțetul artizanal produs în regiunea Cappadocia din Turcia este la mare căutare.
Articol editat de cristina.rusu,
21 aprilie 2020, 06:00 / actualizat: 21 aprilie 2020, 7:05
În contextul restricțiilor impuse pentru combaterea pandemiei de coronavirus, oțetul artizanal produs în regiunea Cappadocia din Turcia este la mare căutare.
Preferat în locul oțetului produs în mod industrial, oțetul artizanal din Cappadocia este căutat de gospodinele care alocă acum mai mult timp preparării unor rețete gustoase și sănătoase.
Pe lângă locuințele săpate în stânci, sub formă de hornuri, regiunea Cappadocia este cunoscută și pentru tradiția cultivării strugurilor și a producției de vin, veche de 2.000 de ani. Pentru a nu-i fi afectate aroma și naturalețea, oțetul artizanal din Cappadocia nu conține conservanți și este îmbuteliat după mai multe săptămâni de fermentare a vinului.
RADOR
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.