Morcovul, vedeta legumelor într-o dietă echilibrată
Îmbunătăţesc vederea – morcovii sunt o sursă importantă de antioxidant beta-caroten, pe care organismul îl transformă în vitamina A, cu efecte benefice asupra vederii.

Articol editat de Bianca Câmpeanu, 23 aprilie 2020, 12:00
Încetinesc îmbătrânirea – Conţinutul crescut de beta-caroten din morcovi joacă un rol important de antioxidant, care ajută la încetinirea îmbătrânirii celulare.
Protejează dinţii şi gingiile – Morcovii îndepărtează placa bacteriană şi resturile de alimente de pe dinţi. În afară de aceasta, mineralele din morcovi previn deteriorarea danturii.
Contribuie la sănătatea pielii – Vitamina A şi antioxidanţii protejează pielea de efectele nocive ale razelor ultraviolete.
Detoxifiază organismul – Cantitatea mare de antioxidanţi contribuie la eliminarea toxinelor din organism, ceea ce favorizează reducerea riscului de a dezvolta multe boli.
RADOR
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.