Clădirea ambulatoriului din cadrul fostului Spital Militar Oradea va fi gata înainte de termen
Clădirea este construită pe o suprafață de 330 mp și are o suprafață desfășurată de 990 mp, realizată în regim de înălțime P+1E+M. Conform proiectului, Primăria va preda investiția finisată și funcțională până la nivelul mansardei, inclusiv ferestrele de mansardă montate pe acoperiș.
Articol editat de cristina.rusu, 8 mai 2020, 13:01
Compartimentările, finisajele și echiparea cu dotări sanitare de la nivelul mansardei, echiparea cu lift şi dotări de tehnică medicală, mobilier precum și racordul la rețelele exterioare de utilități cad în sarcina spitalului. Clădirea este echipată cu instalații sanitare, termice, electrice și de climatizare, instalații de ventilație, instalații de gaze medicale, instalație incendiu, voce-date, camere video, apelare personal.
Lucrările sunt finalizate în proporție de 95%, fiind în derulare montarea tarketului și modulul termic.
Clădirea va fi predată după ce va fi dotată cu modul termic de tip C.E.T., care va încălzi agentul termic și apa caldă menajeră, pompe de căldură şi vas de expansiune.
Lucrările se realizează în baza HG 1562/2008, prin care din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Internelor și Reformei Administrative, la Spitalul Clinic de Urgență Avram Iancu Oradea a fost transferat un teren de 330 mp în domeniul public al municipiului Oradea și în administrarea Consiliului Local al Municipiului Oradea, în scopul construirii unei parcări supraetajate. Primăria Oradea realizează clădirea ambulatoriului, iar după finalizarea construcției aceasta și terenul aferent vor fi transmise în domeniul public al statului și în administrarea M.A.I. – Spitalul Clinic de Urgență Avram Iancu. Valoarea totală a lucrărilor este de 1.999.224 lei fără TVA. (Anca Sas-Grama, purtător de cuvânt al Primăriei Oradea)
Crina Dobocan
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.