Tomatele, extrem de eficiente în protejarea ficatului
Cercetătorii Universității Tufts și ai Școlii „Friedman” de Științe și Politici ale Nutriției din cadrul Universității Tufts au efectuat un experiment pe șobolani. Le-au dat acestora alcool, apoi substanțe din roșii sub formă de licopen decojit, pulbere de roșii și pastă de roșii.
Articol editat de cristina.rusu, 26 mai 2020, 12:00 / actualizat: 26 mai 2020, 14:09
Pudra de tomate s-a dovedit a fi cea mai eficientă pentru protejarea organelor de efectele consumului de alcool, arată ultimele studii efectuate de cercetătorii din Statele Unite, relatează „CHANGEUA”.
Efectele sale pozitive au fost observate la mai mult de 90% dintre șobolani.
RADOR
Foto: arhivă Radio Cluj
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.