Recomandările nutriționiștilor în cazul consumului de morcovi
Unora dintre noi ni se întamplă ca medicii nutriţionişti să ne interzică consumul de morcovi. Morcovii nu ar trebui să fie incluși în regimul alimentar în cazul persoanelor cu inflamații intestinale sau ulcerații ale stomacului. Morcovii trebuie consumaţi cu precauție și în cantitate redusă, în cazul persoanelor care sunt alergice, recomandă specialiștii în nutriţie, citați de „The Change”.
Articol editat de cristina.rusu, 27 mai 2020, 12:00
Potrivit experților, sucul de morcovi poate fi băut zilnic, de aproape toată lumea, dar într-o cantitate redusă. Sucul de morcovi este recomandat chiar şi persoanelor alergice, monitorizând însă modificările care au loc la nivelul organismului, după consum. Dacă după un pahar de suc de morcovi băut dimineața și în timpul zilei există senzaţia de oboseală, somnolență, letargie, lipsă de vlagă, atunci corpul este suprasaturat cu acest produs și morcovul ar trebui să fie exclus complet din regimul alimentar.
RADOR
Foto: arhivă Radio Cluj
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.