Consumul moderat de slănină cu usturoi ne scapă de kilogramele în plus
Un grup de medici ne recomandă să consumăm puțină slănină cu usturoi dimineața pentru a normaliza nivelul de colesterol, titreaza „Argumenti.ru”.
Articol editat de cristina.rusu, 3 iunie 2020, 12:00
A devenit cunoscut faptul că, în ciuda conținutului bogat caloric, slănina este un produs dietetic, care este ușor absorbit în organism. În plus, în grăsimea de porc nu există substanțe nocive, pe care intestinele omului nu le poate elimina.
De asemenea, s-a dovedit că dacă mănânci puțină slănină, cu o jumătate de oră înainte de mese, ne va ajuta să ne săturăm şi să mâncăm mult mai puţin. Slănina de porc este evitată de către multe persoane, care nu cunosc cât de multe beneficii are, de fapt, acest aliment.
În stare crudă, aceasta scade nivelul colesterolului şi te ajută să slăbeşti sănatos. Consumată însă în exces, slănina de porc îngraşă.
RADOR
Foto: arhivă Radio Cluj
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.