Preferinţele de la micul dejun ne dezvăluie caracterul
Cei care preferă untul de arahide sunt pasionali, iar cei care îşi prepară un castron de cereale cu lapte sunt de încredere. Persoanele care beau doar o ceaşcă de ceai sunt ambiţioase şi câştigă mult. Amatorii de felii de pâine prăjită sunt petrecăreţi, iar consumatorii de iaurt cu fructe de padure sunt emoţionali.
Articol editat de cristina.rusu, 4 septembrie 2020, 12:00 / actualizat: 4 septembrie 2020, 14:08
O felie de pâine unsă cu pastă de avocado este preferată de iubitorii de călătorii. Somonul afumat cu cremă de brânză la micul dejun este preferat de extrovertiţi. Introvertiţii sar peste micul dejun. Dacă o persoană se mulţumeşte doar cu o banană, este stresată.
Sondajul a fost realizat pentru producătorul de gustări din cereale integrale Weetabix. 2.000 de persoane şi-au dezvăluit preferinţele de la micul dejun şi şi-au descris caracterul.
Până la 53% dintre britanici consideră micul dejun cea mai importantă masă a zilei, iar 33% nu pot „funcţiona” dacă nu au mâncat ceva când se trezesc. Cu toate acestea, un sfert dintre britanici nu iau micul dejun.
În ceea ce priveşte gustările plictisitoare, pâinea prăjită este pe primul loc, urmată de banane şi fulgi de porumb fără lapte.
RADOR
Foto: arhivă Radio Cluj
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.