Beneficiile consumului de avocado
Marina Serghienko, consultant în nutriție terapeutică și medicină ortomoleculară, recomandă să consumăm avocado, în special, în perioada de creștere a incidenței infecţiilor respiratorii, când se înregistrează cea mai ridicată incidenţă a cazurilor de infectare cu virusuri.
Articol editat de cristina.rusu, 30 octombrie 2020, 12:00
În sezonul rece, recomand cu tărie consumul de avocado, deoarece are efecte extrem de benefice incredibile asupra sistemului imunitar. Avocado conține vitamina D, grăsimi sănătoase Omega 3 și vitamina E, o cantitate importantă de antioxidanţi, polifenoli, vitamine şi minerale, a declarat expertul, într-un interviu.
Marina Serghienko a menționat că vitaminele D și E sunt vitamine liposolubile, care sunt absorbite rapid în organism, datorită grăsimii din avocado ele se absorb pasiv şi fara consum energetic. Ca urmare, după cum a mai subliniat expertul, persoana care va consuma avocado va primi vitaminele necesare organismului, atât de importante mai ales în perioada de trecere de la sezonul de toamnă la cel de iarnă și îşi va întări sistemul imunitar.
RADOR
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.