Cum preparăm corect apa cu lămâie
Apa cu lămâie elimină toxinele, are un aport important de vitamine, fortifică sistemul imunitar, reîncarcă toate celulele cu energie şi normalizează metabolismul.
Articol editat de cristina.rusu, 11 martie 2021, 12:00
Vitamina C reglează sistemul cardiovascular şi este responsabilă pentru ameliorarea oboselii şi somnolenţei. Consumul de apă cu lămâie este deosebit de util dimineaţa.
Experţii au realizat multe cercetări şi au ajuns la concluzia că apa cu lămâie are un efect pozitiv asupra stomacului şi intestinelor. Totuşi, potrivit oamenilor de ştiinţă, multe persoane care consumă această băutură fac o greşeală care le privează de un mare beneficiu, prin faptul că renunţă la coaja fructului.
Este important ca băutura să conţină şi coajă de lămâie, bogată în uleiuri esenţiale, vitamine şi oligoelemente necesare pentru o digestie bună şi o funcţionare optimă a sistemului cardiovascular.
Lămâia proaspătă trebuie spălată foarte bine, tăiată apoi în felii şi adăugată în paharul sau cana cu apă. După circa 10 minute, băutura este gata de consum.
RADOR
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.