Vitaminele şi relaxarea asigură un tonus bun primăvara
Medicul bulgar Anastasia Manlicher, doctor în psihologia sănătăţii, susţine că vitaminele C şi B sunt cele mai importante pentru vitalitatea noastră (B12 este obligatoriu). Ca sursă recomandată de vitamină C, specialistul a subliniat toate „fructele mici roşii” – măceşe, fructe de pădure, căpşuni, cătină, goji.
Articol editat de Bianca Câmpeanu, 25 martie 2021, 12:00
Vitamina C se absoarbe cel mai bine administrată pe stomacul gol, după care timp de jumătate de oră nu se consumă absolut nimic. Vitaminele B, care au un efect pozitiv asupra sistemului nervos, trebuie luate după mese.
Vitaminele A, E şi D, care sunt solubile în grăsimi, se administrează în timpul meselor. Omega-3 care ajută creierul poate fi obţinută prin consumul de peşte şi alge. Tehnica relaxării ajută foarte mult într-o zi plină, chiar dacă este aplicată pe perioade scurte, a subliniat dr.Manlicher. (www.bnr.bg)
RADOR
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.