Ghid cu măsuri de siguranță în activitatea din restaurante
Foto: StockSnap/Pixabay
Patronatele din industria ospitalităţii, reunite în organizaţia HORA, consideră că de la 1 iunie NU ar mai trebui să existe restricţii în activitatea restaurantelor.
Articol editat de Andreea Leonid,
12 mai 2021, 09:08 / actualizat: 12 mai 2021, 17:04
Patronatele din industria ospitalităţii, reunite în organizaţia HORA, consideră că de la 1 iunie NU ar mai trebui să existe restricţii în activitatea restaurantelor.
Ei spun că o pondere mare a angajaţilor s-au vaccinat anti COVID 19. Organizaţia a lansat marți, 11 mai, un ghid privind măsurile de siguranţă – cu aspecte care ţin de curăţenie şi dezinfecţie sau de regândire a spaţiilor.
Preşedintele Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor a mai anunţat că au loc discuţii cu Executivul pentru eliminarea taxelor pentru salariul minim brut în următorii 3-5 ani, pentru industria ospitalităţii, drept compensaţii pentru pierderile suferite în timpul pandemiei.
AICI puteți descărca Ghidul de siguranță în restaurante.