Preparate tradiționale din bucătăria transilvană, prezentate de studenții de la USAMV
Evenimentul va fi găzduit de Centrul de Cercetări pentru Biodiversitate, din campusul USAMV.
Articol editat de Camelia Velțan, 25 mai 2021, 10:57 / actualizat: 28 mai 2021, 13:16
Printre rețetele care vor fi prezentate se numără păsulă cu hospă de Marin, gușă fiartă cu boia și usturoi, cocoradă cu brânză de oaie, cozi de ceapă și mărar, zamă de măcriș sau alivenci de Toplița.
Toate produsele vor fi jurizate de trei experți în gastronomie tradițională, iar pentru câteva ore studenți, profesori și pasionați de istoria bucătăriei ardelenești se vor bucura să împărtășească o experiență unică.
Evenimentul se va derula între orele 10.00 – 17.00, cu respectarea măsurilor sanitare în vigoare.
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.