Curs de gătit sustenabil, organizat de Banca pentru Alimente Maramureș [AUDIO]
Banca pentru Alimente Maramureș organizează mâine, 21 august, un curs de gătit sustenabil, pentru a-i învăța pe oameni cum să gătească eficient și să nu facă risipă alimentară, în condițiile în care acest fenomen ia amploare.
Articol editat de Andrei Cretoiu, 20 august 2021, 11:23
Banca pentru Alimente Maramureș organizează mâine, 21 august, un curs de gătit sustenabil, pentru a-i învăța pe oameni cum să gătească eficient și să nu facă risipă alimentară, în condițiile în care acest fenomen ia amploare.
Participanții se vor aduna în livada cunoscutului olar Daniel Leș, în Baia Sprie, vor găti tradițional, așa cum făceau bunicii noștri, sub îndrumarea unor gospodine pricepute și vor asculta povești din lumea satului, spuse de Daniel Leș.
Președinta Băncii pentru Alimente Maramureș, Andreea Chiș, spune că prin acest eveniment își propune să-i învețe pe oameni să gătească sustenabil, cu mai puțină risipă alimentară și totodată să strângă fonduri pentru activitatea ONG-ului, care derulează mai multe proiecte sociale:
Foto: arhivă Radio Cluj
Mihaela Botiz
Radio Sighet poate fi ascultat online, AICI!
Ne găsiți și pe facebook și instagram!