Accident straniu: un bucătar ucis de propriul preparat
Peng Fan era foarte mândru că în restaurantul său se serveau preparate din carne de şarpe. Tocmai pregătea un astfel de meniu când s-a petrecut accidentul. Bucătarul a tăiat capul unei cobre şi i-a pregătit carnea. Apoi, peste 20 de minute, când făcea curat, capul şarpelui l-a muşcat. Peng Fan a chemat salvarea, dar medicii nu i-au mai putut salva viaţa.
Articol editat de Bianca Câmpeanu, 31 august 2021, 06:00 / actualizat: 31 august 2021, 8:18
A fost, desigur, un reflex, dar unul suficient de violent încât să ucidă. În cazul şarpelui folosit de bucătar, serul antivenin trebuie să fie administrat imediat pentru a avea efect.
Andrea Nagy
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.