HoReCa face apel la normalitate
De când rata de incidență a trecut de 3 la mia de locuitori în Cluj-Napoca, intrarea într-un local se face doar pe baza certificatului verde.
Articol editat de cristina.rusu, 29 septembrie 2021, 12:21
Raimonda Boian, purtătorul de cuvânt al asociației HoReCa Cluj spune că deși este complicat cu acest certificat, cei care activează în domeniu vor ca indiferent cât va mai crește rata de incidență, localurile să rămână deschise pentru că oricum pot intra doar cei vaccinați sau testați:
Cei din domeniul HoReCa vor soluții. Nu își mai pot închide încă o dată localurile, iar pierderile sunt din ce în ce mai mari:
Domeniul HoReCa se confruntă și cu o lipsă uriașă de personal. Oamenii nu mai au curajul să se angajeze în locuri unde nu au stabilitate și se orientează spre altceva, așa că localurile au de suferit în aceste vremuri din toate punctele de vedere.
Larisa Hurducaci
Foto: arhivă Radio Cluj
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.