Scorţişoara în cafea favorizează arderea rapidă a grăsimilor
Cercetătorii de la Universitatea din Michigan au descoperit că scorţişoara adăugată în cafea ajută corpul să ardă grăsimile mai rapid.
Articol editat de cristina.rusu, 17 noiembrie 2021, 12:00 / actualizat: 17 noiembrie 2021, 22:45
În studiul lor, experţii au expus probe de celule adipoase umane la cinamaldehidă, substanţa care conferă scorţişoarei gustul şi aroma unică.
Oamenii de ştiinţă au descoperit că celulele adipoase încep să producă mai multe enzime, care le ajută să ardă grăsimea în loc să o acumuleze.
În această etapă a studiului, nu se poate spune câte kilograme poate pierde o persoană dacă înlocuieşte zahărul din cafeaua de dimineaţă cu scorţişoara, dar cercetătorii au determinat clar modul în care acest condiment accelerează metabolismul.
RADOR
Foto: arhivă Radio Cluj
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.