Beneficiile castraveţilor muraţi
Se ştie că în urma fermentaţiei, în alimente se formează microbi şi bacterii benefice, care sunt extrem de importante pentru sănătate, deoarece ajută la echilibrarea microflorei şi astfel se îmbunătăţeşte imunitatea. Acest lucru este deosebit de important în sezonul rece, când organismul nostru este expus constant atacurilor virale.
Articol editat de cristina.rusu, 25 noiembrie 2021, 12:00
Castraveţii muraţi conţin mulţi nutrienţi care ajută la eliminarea toxinelor. Un alt beneficiu este că murăturile au un conţinut scăzut de calorii, şi, în acelaşi timp, senzaţia de saţietate după consumul acestora se menţine pentru mai mult timp. Totuşi, nutriţioniştii avertizează asupra importanţei controlului cantităţii de alimente consumate.
Castraveţii muraţi conţin multă sare, care poate favoriza retenţia de lichide. Prin urmare, cel mai indicat este limitarea consumului de castraveţi muraţi la doi pe zi şi nu mai târziu de prânz.
RADOR
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.