Prima pagină » Diverse » Au apărut bețișoarele care schimbă gustul alimentelor
Au apărut bețișoarele care schimbă gustul alimentelor
Foto: Pixabay
Universitatea Japoneză Meiji și firma Kirin Holdings au dezvoltat bețișoare capabile să crească gustul sărat al alimentelor prin stimuli electrici, o invenție care, potrivit creatorilor săi, ar putea fi utilă pentru a promova diete mai sănătoase.
Articol editat de Bianca Câmpeanu,
17 aprilie 2022, 12:00 / actualizat: 17 aprilie 2022, 14:44
Universitatea Japoneză Meiji și firma Kirin Holdings au dezvoltat bețișoare capabile să crească gustul sărat al alimentelor prin stimuli electrici, o invenție care, potrivit creatorilor săi, ar putea fi utilă pentru a promova diete mai sănătoase.
Tehnologia dezvoltată de echipa comună de cercetare și dezvoltare constă într-un dispozitiv alimentat de baterii care aplică unde electrice bețișoarelor în timp ce mesenii țin mâncarea cu ele, provocând modificări la nivelul atomic ale alimentelor. (www.efe.com)
RADOR
Foto: Pixabay
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.