Pericolele care se ascund în berea la halbă
Încălcarea regulilor de depozitare și de vânzare a berii la halbă poate genera toxiinfecții alimentare și probleme digestive, relatează Moscova 24, cu referire la expertul în imunologie şi alergologie Marina Apletaeva.
Articol editat de cristina.rusu, 10 iulie 2022, 09:36
Potrivit medicului, dacă recipientul cu bere nu este închis suficient de etanș sau camera în care se află recipientul respectiv nu respectă standardele sanitare, atunci bacteriile patogene se pot înmulți în această băutură.
În plus, un robinet de bere insuficient de curat poate deveni o sursă sigură pentru toxiinfecțiile alimentare. Medicul subliniază că robinetul, care este ”deschis și închis în permanenţă”, trebuie igienizat în mod frecvent.
RADOR
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.