Prima pagină » Diverse » Alimente care trebuie excluse din dietă, pentru a reduce transpiraţia
Alimente care trebuie excluse din dietă, pentru a reduce transpiraţia
transpiratie
Medicul și bloggerul Natalia Zubareva a dezvăluit care sunt alimentele care ar trebui să fie excluse din alimentație, dacă dorim să evităm transpirația.
Articol editat de cristina.rusu,
23 iulie 2022, 12:00
Medicul și bloggerul Natalia Zubareva a dezvăluit care sunt alimentele care ar trebui să fie excluse din alimentație, dacă dorim să evităm transpirația.
Potrivit specialistului, este posibilă reglarea transpiraţiei în organism prin renunţarea temporară la consumul de usturoi, ceapă, varză, ouă de găină și fasole.
Toate conțin sulf, care este excretat din organism, inclusiv prin transpirație.
Nu trebuie însă să uităm că sulful este al treilea cel mai important mineral din organism, dupa calciu şi fier.
În plus, mirosul de transpirație se intensifică atunci când o persoană exagerează cu băuturile alcoolice – acest lucru se datorează proceselor de descompunere a alcoolului, care sunt eliberate nu numai odată cu respirația.
Zubareva subliniază că un miros intens al corpului poate semnala prezența unui dezechilibru hormonal sau a unei boli, precum și faptul că o persoană este nervoasă sau se confruntă cu diverse frici.
RADOR
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.