FOTO/AUDIO – O nouă zi gastronomică la Muzeul Satului ”Mihai Dăncuș”
La Muzeul Satului ”Mihai Dăncuș” din Sighet, sâmbătă 30 iulie s-a organizat o nouă zi gastronomică.

Articol editat de Andrei Cretoiu, 1 august 2022, 10:33
La Muzeul Satului ”Mihai Dăncuș” din Sighet, sâmbătă 30 iulie s-a organizat o nouă zi gastronomică.
O zi în care mirosul bucatelor tradiționale din zona Maramureșului, a atras turiștii pentru a prepara și degusta apoi preparatele pregătite.
A treia ediție a evenimentului a fost dedicată minorităților, asta pentru că au fost pregătite pelimeni, un preparat specific comunității de ucraineni și gulyas, unul specific comunității maghiare.
Nicoleta Nemeș, muzeograf:
Victoria Bledea, socăciță:
Maria Bojoga, Asociația Păstrarea Tradițiilor:
O nouă zi gastronomică va fi organizată și în luna august.