Ouăle sunt cel mai sănătos mic dejun
Nutriţionistul consideră că obiceiul de a începe ziua cu ouă este cheia pentru pierderea în greutate. Mai mult decât atât, ouăle pot fi preparate în orice fel.
Articol editat de cristina.rusu, 17 septembrie 2022, 12:00 / actualizat: 17 septembrie 2022, 13:14
Specialistul a explicat beneficiile ouălor printr-un conţinut ridicat de proteine, vitamina B şi seleniu şi a dat asigurări că produsul nu creşte nivelul de colesterol din sânge.
Fierte tare sau moale, omletă sau ochi, ouăle vă vor ajuta să vă simţiţi sătui mai mult timp în comparaţie cu cerealele sau pâinea prăjită, a subliniat Mosley, sugerând adăugarea de ceapă şi ciuperci în omletă, deoarece prima are multe probiotice benefice, iar cea din urmă conţine vitamina D.
Spanacul, usturoiul şi turmericul pot fi, de asemenea, adaosuri excelente. Pentru cei care doresc să evite creşterea în greutate, Mosley a recomandat evitarea bacon-ului gras adăugat în ouă.
Este mai bine să excludeţi pastele şi dulciurile la micul dejun, deoarece conţin multe calorii şi nu aduc aproape niciun beneficiu organismului, a subliniat nutriţionistul.
RADOR
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.