Condimente potrivite pentru ceai și cafea
Ceaiul şi cafeaua au proprietăţi antiinflamatorii, protejează membranele celulare şi previn dezvoltarea bolilor cardiovasculare.
Articol editat de cristina.rusu, 30 septembrie 2022, 12:00
Pentru a creşte beneficiile acestor băuturi, pot fi adăugate diverse condimente. Acestea măresc proprietăţile antioxidante şi conferă arome originale.
Condimentele cele mai potrivite sunt ghimbirul, scorţişoara, cardamomul, cuişoarele, piperul negru, dar şi cojile de portocală. Pe lângă gustul şi aroma deosebită, băuturile vor deveni şi mai sănătatoase.
Nici ceaiul şi nici cafeaua nu trebuie băute prea fierbinţi, iar dacă se preferă mierea, băuturile trebuie să fie călduţe.
RADOR
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.