Uleiul poate deveni mai sănătos adăugând un condiment
Uleiurile esențiale din scorțișoară împiedică dezvoltarea microorganismelor cauzatoare de boli, așa că medicina tradițională folosește uleiul de scorțișoară pentru a trata rănile.
Articol editat de cristina.rusu, 21 octombrie 2022, 12:00 / actualizat: 21 octombrie 2022, 13:10
În plus, stimulează peristaltismul, crește producția de sucuri gastrice și reglează tensiunea arterială.
Cunoscând aceste proprietăți, îl poți folosi cu ușurință pentru a îmbunătăți calitățile uleiului pentru a găti și condimenta salate acasă.
Pentru a face ulei de scorțișoară, zdrobiți trei-patru batoane de scorțișoară într-un mojar și turnați peste ele o jumătate de ceșcuță de ulei.
Lăsați amestecul la infuzat timp de zece zile, apoi strecurați și turnați-l într-o sticlă curată.
Aroma de scorțișoară va fi bună atât preparatele dulci, cât și pentru cele sărate.
RADOR
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.