Prima pagină » Diverse » Care este cel mai sănătos mic dejun de consumat toamna
Care este cel mai sănătos mic dejun de consumat toamna
Foto: Pexels
Nutriționista Daria Rusakova ne avertizează că toamna este cel mai indicat să mâncăm salate și omletă la micul dejun. Un mic dejun ideal de toamnă ar trebui să includă fibre și proteine vegetale, a declarat Rusakova.
Nutriționista Daria Rusakova ne avertizează că toamna este cel mai indicat să mâncăm salate și omletă la micul dejun. Un mic dejun ideal de toamnă ar trebui să includă fibre și proteine vegetale, a declarat Rusakova.
În lunile gri de toamnă, alimentele ar trebui să fie luminoase, să îmbunătățească starea de spirit și să ofere organismului energia necesară. Prin urmare, micul dejun ideal de toamnă ar trebui să fie compus din legume proaspete și proteine.
”Dimineața, puteți mânca o salată de fructe sau de legume. Este recomandabil să folosiți diferite tipuri de fructe, legume și plante. Puteți face o salată grecească. Puteți face o salată de fructe: adăugați portocale, mere, banane, pere și asezonați cu iaurt”, a specificat nutriționistul. Este sănătos să adăugați brânză de vaci sau ouă la legume, este mai indicat să evitați alimentele grele și grase, care dau o senzație temporară de plenitudine, iar persoana care le consumă se va simți letargică și obosită și va dori să doarmă.
Expertul a avertizat că este periculoasă utilizarea uleiului de in pe stomacul gol.
RADOR
Foto: Pexels
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.