Care sunt pericolele consumului de cartofi
Atunci când consumăm cartofi procesați termic, putem spune că mâncăm zahăr, a mai avertizat expertul.
Articol editat de cristina.rusu, 29 octombrie 2022, 12:00 / actualizat: 30 octombrie 2022, 12:27
Atât piureul de cartofi, cât și cartofii prăjiți pot duce la apariţia unor probleme cardiace și grave probleme de circulaţie, fiind afectate grav vasele sanguine. Aceste disfuncţionalităţi sunt valabile în mod special în cazul persoanelor ale căror metabolism este deja afectat.
Cele mai sănătoase moduri de a prepara cartofii, ar fi fierberea lor în coajă, folosind o cantitate mică de apă, precum și coacerea lor în coajă la cuptor.
Când sunt preparaţi astfel, cartofii vor aduce beneficii organismului, datorită potasiului, care este extrem de necesar pentru sănătatea inimii.
RADOR
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.