Perele se coc între lunile august şi septembrie, un moment favorabil pentru a le consuma din plin şi pentru a ne bucura de multiplele beneficii pentru organism ale acestor fructe aurii.
Articol editat de cristina.rusu,
7 noiembrie 2022, 12:00
Perele se coc între lunile august şi septembrie, un moment favorabil pentru a le consuma din plin şi pentru a ne bucura de multiplele beneficii pentru organism ale acestor fructe aurii.
Pentru o bună sănătate, perele ar trebui consumate zilnic, pe tot parcursul anului.
Aceste fructe delicioase ajută la tratarea naturală a tusei şi bolilor tractului respirator superior şi la ameliorarea febrei. Perele conţin multă miere, vitamina C, care protejează organismul de deteriorarea celulelor.
Experţii consideră că o pară consumată în fiecare zi are nenumărate beneficii pentru sănătate. Iubitorii acestor fructe îşi vor putea controla greutatea ideală, îşi vor reduce şansele de a se confrunta cu boli cronice (hipertensiune, diabet, boli de inimă) şi corpul lor va primi suficiente vitamine şi minerale. Sucul de pere este folosit şi pentru a întări capilarele.
RADOR
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.