OBLIGATORIU pentru firmele din domeniul HORECA!
Firmele din domeniul HORECA mai au puțin timp la dispoziție până când vor fi obligate să prezinte meniuri mult mai detaliate.
Articol editat de Andrei Cretoiu, 25 februarie 2023, 12:53
Firmele din domeniul HORECA mai au puțin timp la dispoziție până când vor fi obligate să prezinte meniuri mult mai detaliate.
De la mijlocul lunii martie, toate restaurantele, cafenelele, cofetăriile şi celelalte unităţi care comercializează alimente, inclusiv cele care organizează evenimente, trebuie să menţioneze în meniuri, pe lângă alimentele cu efect alergen, şi toţi aditivii alimentari folosiţi, precum şi declaraţia nutriţională.
În acest fel, consumatorii vor avea acces la un meniu corect, complet şi precis, pentru a lua o decizie în deplină cunoştinţă de cauză, amintește Autoritatea Naţională Pentru Protecţia Consumatorilor.
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.