Beneficiile consumului de murături
A sosit vremea murăturilor delicioase care contribuie la o alimentaţie completă şi sănătoasă în lunile reci.
Articol editat de cristina.rusu, 12 noiembrie 2023, 12:00
Articol editat de cristina.rusu, 12 noiembrie 2023, 12:00
În ultimul timp, nutriţioniştii vorbesc din ce în ce mai mult despre beneficiile legumelor fermentate. Cel mai bun moment pentru a le pregăti este în preajma sărbătorii Sfântului Dumitru.
Murăturile sunt un probiotic natural care menţine echilibrul gastrointestinal, iar acest lucru, la rândul său, sporeşte prezenţa bacteriilor benefice în organism.
Legumele fermentate sunt digerate extrem de uşor de organism şi reglează rapid metabolismul. Acest lucru este important în special pentru persoanele supraponderale, precum şi pentru cei care au probleme cu stomacul.
Murăturile sunt, de asemenea, extrem de bogate în diverse vitamine şi minerale. Şi nu în ultimul rând, sunt „medicamentul” perfect împotriva virozelor şi gripei specifice sezonului rece. (www.dariknews.bg)
RADOR RADIO ROMÂNIA
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.