Carnea de pui oferită spre vânzare în magazine este sigură
Carnea de pui oferită spre vânzare în magazinele din România este sigură, iar puii din ferme sunt vericați înainte de sacrificare, susțin reprezentanții Autorității Naționale Sanitar Veterinare.
Articol editat de Andrei Cretoiu, 28 martie 2024, 09:39
Directorul executiv al instituției, Mihai Ponea, a declarat pentru Radio România Actualități că din cele 2.500 de tipuri de salmonella prezente la păsări doar două sunt periculoase, iar produsele la care sunt identificate acestea sunt retrase de pe piață.
Despre comercializarea puilor care au pielea galbenă, asemănătoare celor crescuți în gospodăriile țărănești, Mihai Ponea a spus că efectul este dat de hrana păsărilor, care conține pigmenți naturali autorizați de lege.
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.