Ascultă Radio România Cluj Live

Valuri de distracție în Băile 1 Mai

Waves Festival aduce nume mari pe scenele din Băile 1 Mai

Valuri de distracție în Băile 1 Mai

Articol editat de cristina.rusu, 30 iunie 2024, 08:04

Stațiunea Băile 1 Mai din Sânmartin se pregătește să devină epicentrul distracției din această vară, găzduind cea de-a treia ediție a Waves Festival.

 

Începând cu 12 iulie, bihorenii și turiștii vor putea participa la un maraton muzical de trei zile, unde vor urca pe scenă artiști de renume internațional și local.

Festivalul, organizat de Asociația de Promovare a Turismului în Băile Felix și Băile 1 Mai în colaborare cu Zoom Consult Team, promite un show de neuitat cu DJ-i de top și trupe consacrate.

Pe scena Waves vor urca nume mari, precum: DJ-ul german Tujamo, cunoscut pentru hiturile sale de EDM și prezența în DJ Mag Top 100, și DJ-ița belgiană Mattn, apreciată pentru energia vibrantă a spectacolelor sale.

 

Invitați de pe scena internațională

 

Pe lângă Tujamo și Mattn, lista artiștilor internaționali include și DJ-i precum Regard și Mahony.

Tujamo, cu peste 950 de milioane de stream-uri pe Spotify, și Mattn, cu apariții memorabile la festivaluri ca Tomorrowland, vor aduce o atmosferă electrizantă pe scena din Băile 1 Mai.

Tujamo este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de EDM, cu peste 950 de milioane de stream-uri pe Spotify. Atunci când nu lansează piese, Tujamo se află în turnee la cele mai tari festivaluri și cluburi din lume, inclusiv: Tomorrowland, Ushuaia Ibiza, Lollapalooza, Green Valley Brazil, Pasha Ibiza și multe altele. Tujamo se află în lista DJ Mag Top 100 DJs și a colaborat cu artiști precum Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Taio Cruz, Inna, a declarat Tiberiu Voit, din partea echipei Waves Festival.

Anouk Matton este din Belgia și s-a făcut cunoscută sub numele de Mattn. Ea a avut show-uri memorabile, inclusive la Tomorrowland. Și mixurile ei au fost ascultate de sute de milioane de ori pe Spotify.

Spectacolele ei sunt caracterizate de o energie vibrantă și o conexiune puternică cu publicul. Mattn are tot ce-i trebuie pentru a fi în top!, adaugă Tiberiu Voit.

Waves Festival nu uită de rădăcinile sale și aduce pe scenă și artiști români de renume. Printre aceștia se numără Grasu XXL, La Familia, Pascal Junior, Erika Isac, Oscar, Rares și Vladimir. Fanii muzicii românești vor avea parte de momente de neuitat, în care își vor putea asculta artiștii preferați live.

Pe lângă muzică, Waves Festival oferă și alte atracții pentru participanți. Zona festivalului va include baruri, o zonă de street food și un parc de distracții pentru copii.

Organizatorii au anunțat că finala Campionatului European de fotbal va fi proiectată pe un ecran mare în ultima seară a festivalului, asigurându-se că fanii fotbalului nu vor rata acest eveniment important, dar nici distracția.

 

Biletele și accesul

 

Biletele pentru Waves Festival sunt deja disponibile pe platforma livetickets.ro și pe wavesfestival.ro.

Un tichet de acces general pentru toate cele trei zile costă 179 lei, iar pentru adolescenții sub 18 ani, prețul este de 139 lei. Există și bilete VIP, care oferă acces în zone exclusiviste lângă scena principală, la prețul de 450 lei. Pentru grupuri, există pachete avantajoase, cum ar fi șase bilete la preț de patru, pentru 716 lei. Copiii sub 10 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de părinți cu bilet.

În plus, participanții pot să-și cumpere brățări speciale cu care vor putea achiziționa orice doresc din cadrul festivalului.

Pentru copiii sub 10 ani, organizatorii oferă acces gratuit, cu condiția să fie însoțiți de adulți cu bilet. La intrare, aceștia vor prezenta un act de identitate. De asemenea, ei trebuie să ajungă în incinta Ștrandului cu Valuri înainte de începerea concertelor.

În final, echipa de organizare are câteva sfaturi prietenoase pentru petrecăreți: „Nu filma non-stop, bucură-te de atmosferă și distrează-te împreună cu prietenii tăi!” și „Nu îi scrie fostului sau fostei, indiferent de câte cocktailuri ai băut!”. Aceste sfaturi sunt menite să asigure o experiență de festival memorabilă și fără regrete.

Iată lista de recomandări:

 

Cel mai bine este să-ți cumperi bilete la festival din timp, chiar dacă vor fi disponibile și la intrarea în festival, pentru ca acestea vor fi mai scumpe, decât cele de pe site.

Pentru accesul în festival trebuie sa ai la tine un act de identitate și biletul în format digital sau printat!

Pentru a evita aglomerația, nu aștepta până în ultimul moment sa iti ridici bratara!

Waves Festival, ca multe alte festivaluri, este un eveniment 100% cashless, deci toate plățile din cadrul festivalului se vor efectua cu brățara de festival.

Vino la festival înainte sa inceapa show-urile artiștilor tai preferati pentru a te putea bucura de toate activitățile extra, pe care poți sa le faci în incinta festivalului

Ce să nu faci atunci când ești la festival!

1.Nu filma non stop fiecare moment, bucura-te de atmosfera și distreaza-te impreuna cu prietenii tai, momentele acestea sunt mai pretioase decât crezi!

2. Nu veni cu rucsacul sau geanta plina de lucruri de care crezi ca ai nevoie, și de fapt nu ai! Trebuie sa te distrezi toata noapte și nimic nu poate sa iti stea în cale!

3. Nu îi scrie fostului sau fostei… indiferent de cate cocktail-uri ai băut!

4. Nu mai aștepta să vină cu tine acel prieten care te amână mereu, poți să te distrezi și fără el!

5. Nu veni la festival cu câteva momente înainte de show-urile artiștilor tăi preferați! Cu cât vii mai repede, cu atât te poți bucura mai mult de extra activitățile existente în cadrul festivalului.

 

Crina Dobocan

Foto: Waves Festival

Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebooktwitter și instagram.

Cod galben de instabilitate atmosferică
Transilvania joi, 27 iunie 2024, 16:39

Cod galben de instabilitate atmosferică

Până vineri, 28 iunie, la ora 3,00 în Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei, vor fi perioade cu ploi torenţiale,...

Cod galben de instabilitate atmosferică
Grav accident de circulație!
Transilvania joi, 27 iunie 2024, 16:01

Grav accident de circulație!

Pompierii militari bihoreni au intervenit pentru salvarea victimelor unui grav accident rutier, produs între o autobasculantă încărcată cu nisip...

Grav accident de circulație!
Furtuna a făcut ravagii în Bihor
Transilvania joi, 27 iunie 2024, 11:45

Furtuna a făcut ravagii în Bihor

Furtuna de miercuri după amiază, 26 iunie, a făcut pagube în județul Bihor.   Pompierii militari bihoreni au fost chemați să desfășoare...

Furtuna a făcut ravagii în Bihor
Incendiu la un autobuz aflat în mers
Transilvania joi, 27 iunie 2024, 11:21

Incendiu la un autobuz aflat în mers

În această dimineață, joi, 27 iunie, un autobuz aflat în mers pe strada Seleușului din Oradea a luat foc, provocând panică printre cei...

Incendiu la un autobuz aflat în mers
Transilvania joi, 27 iunie 2024, 10:30

Un microbuz cu elevi, implicat într-un accident rutier

Un microbuz cu elevi a fost implicat, miercuri seara, 26 iunie, într-un accident rutier produs pe DN 1, în județul Sibiu, la intersecţia cu...

Un microbuz cu elevi, implicat într-un accident rutier
Transilvania joi, 27 iunie 2024, 10:19

Români blocați pe aeroportul Beauvais

Mai mulți români erau blocați, azi-noapte, pe aeroportul Beauvais din Paris, după ce zborurile lor spre București și Cluj-Napoca au fost...

Români blocați pe aeroportul Beauvais
Transilvania miercuri, 26 iunie 2024, 09:55

Tururi ghidate gratuite în Oradea

Începând cu data de 28 iunie, Visit Oradea reia campania de tururi ghidate și oferă, în fiecare weekend, tururi ghidate gratuite tuturor...

Tururi ghidate gratuite în Oradea
Transilvania marți, 25 iunie 2024, 17:34

Peste 10.000 de litri de apă, retrași de la comercializare

Peste 10.000 de litri de apă naturală şi băuturi răcoritoare au fost oprite definitiv de la comercializare, în Satu Mare, de Comisariatul...

Peste 10.000 de litri de apă, retrași de la comercializare