Ascultă Radio România Cluj Live

Discoteca ’80-’90 începe în 3 zile

Clujul se întoarce în timp în acest weekend!

Discoteca ’80-’90 începe în 3 zile

Articol editat de cristina.rusu, 17 septembrie 2024, 11:52

Cea de-a 2-a ediție DISCOTECA ‘90 CLUJ va avea loc vineri, 20 septembrie de la ora 19:00, la Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca, unde publicul participant va avea ocazia să cânte și să danseze alături de HADDAWAY, NO MERCY, FIVE, CULTURE BEAT, CAPTAIN JACK, ALICE DJ, GROOVE COVERAGE, A.S.I.A. și 3 SUD EST.

 

Nostalgia și distracția continuă și a doua zi, pe 21 SEPTEMBRIE, când se desfășoară a 7-a ediție DISCOTECA ‘80 CLUJ.

Începând cu ora 19:00, tot în Polivalenta clujeană, spectatorii vor avea parte de un show special susținut de THOMAS ANDERS from MODERN TALKING, SANDRA & live band, ALPHAVILLE, LONDONBEAT și OTTAWAN.

Suntem foarte bucuroși să putem aduce în fața publicului din România nume emblematice ale muzicii anilor ‘80 și ‘90, artiști pe care spectatorii sunt încântați să-i vadă în realitate, să îi audă cântând live hiturile care le-au marcat, într-un sens pozitiv, desigur, adolescența sau tinerețea.

Abia așteptăm să deschidem porțile Sălii Polivalente pentru două seri consecutive de distracție și să ne încărcăm cu energia participanților!, declară Levente Sánta, directorul evenimentului.

 

ORDINEA CONCERTELOR DISCOTECA ‘90 CLUJ 2024:

A.S.I.A.
GROOVE COVERAGE
CAPTAIN JACK
3 SUD EST
ALICE DJ
HADDAWAY
CULTURE BEAT
FIVE
NO MERCY

Evenimentul va avea o durată de peste cinci ore.

ORDINEA CONCERTELOR DISCOTECA ‘80 CLUJ 2024:

LONDONBEAT
OTTAWAN
SANDRA & live band
ALPHAVILLE
THOMAS ANDERS from MODERN TALKING

Evenimentul va avea o durată de aproximativ cinci ore.

IMPORTANT! Orele de începere și de încheiere a oricăror concerte din cadrul DISCOTECA ‘90 și DISCOTECA ‘80 CLUJ, precum și ordinea spectacolelor artiștilor, anunțată în prealabil, pot fi modificate unilateral de către Organizator, fără o notificare prealabilă.

Pentru a fi la curent cu eventualele schimbări, organizatorii vă recomandă să verificați constant website-urile www.discoteca90.ro și www.discoteca80.ro, respectiv paginile de Social Media ale evenimentelor: facebook.com/Discoteca90Cluj și facebook.com/Discoteca80Cluj, instagram.com/discoteca90_cluj/ și instagram.com/discoteca80_cluj/.

Înainte de concerte, precum și în pauza dintre ele, atmosfera de discotecă va fi întreținută, ca în fiecare an, de doi DJ care vor mixa cele mai îndrăgite hituri ale anilor ’90, respectiv ‘80.

 

Cei care își doresc să participe la cele 2 evenimente, însă nu și-au cumpărat încă bilet, trebuie să știe că pot achiziționa ULTIMELE BILETE de pe https://bilete.discoteca90.ro/ și https://bilete.discoteca80.ro/.

 

Participanții la cele 2 evenimente sunt rugați să respecte câteva reguli importante:

  1. Accesul publicului în sală va fi permis începând cu ora 17:30. Recomandăm spectatorilor să ajungă la Sala Polivalentă BTarena înainte de ora 18:00 pentru a evita formarea de cozi la intrare.
  2. Participanții la concert sunt rugați să se deplaseze la Sala Polivalentă BTarena pe jos, cu mijloace de transport în comun sau cu taxi, din cauza numărului limitat de locuri de parcare din zonă. În cazul în care participanții sosesc la concert cu autoturismele personale, organizatorii subliniază faptul că parcarea Sălii Polivalente BTarena va dispune de un număr foarte mic de locuri de parcare disponibile.
  3. La intrarea în BTarena, posesorii de bilete PARTY ZONE vor primi o brățară care le va permite accesul în sala de concert. Spectatorii cu brățări PARTY ZONE vor putea circula pe căile semnalizate, inclusiv pe scările din tribunele de la nivelul 1 al Sălii Polivalente BTarena. Din motive de siguranță, Participanții care au achiziționat bilete cu loc în tribune NU vor avea acces în PARTY ZONE.
  4. NU este permis accesul copiilor sub 4 ani. Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani împliniți au intrare gratuită la PARTY ZONE, respectiv la toate categoriile cu locuri pe scaune, în cazul în care stau în brațele însoțitorului adult. Copiii cu vârsta de peste 8 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult. Minorii trebuie să fie însoțiți de cel puțin un adult. Dacă părinții aleg să vină însoțiți de copii (cu vârsta peste 4 ani împliniți), o vor face pe proprie răspundere. IMPORTANT! Recomandăm insistent părinților să asigure copiilor sub 10 ani căști de protecție fonică.
  5. Organizatorul garantează DOAR valabilitatea biletelor vândute de către CONCERTE CLUJ – Backstage Production SRL prin intermediul vendorului autorizat iaBilet.ro.
    ATENȚIE! Organizatorul nu încurajează achiziționarea de bilete din alte surse, diferite de cele comunicate oficial, și nu garantează accesul cu bilete achiziționate din surse neoficiale.
    Nu cumpărați de pe website-uri cu bilete la suprapreț precum viagogo.com!
  6. În interiorul BTarena vor fi amplasate 2 puncte de soluționare a eventualelor situații ce pot apărea referitor la biletele achiziționate, semnalizate ca puncte pentru „SESIZĂRI BILETE”. Acestea vor fi plasate la cele 2 intrări, ACCES TRIBUNE și ACCES PARTY ZONE.
  7. Accesul în Sala Polivalentă este INTERZIS cu: mâncare, băuturi de orice fel, umbrele, recipiente din sticlă, plastic sau metal (cu excepția medicamentelor menționate explicit mai jos), brichete, parfumuri, sprayuri, deodorante etc., aparate foto și video (cu excepția celor menționate explicit mai jos), animale de companie, bețe de steag sau pentru bannere fabricate din materiale dure și/sau mai lungi de 1 metru, obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele și fluiere, obiecte contondente și/sau care pot fi periculoase (cuțite, bricege, lanțuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii etc.), laser pointer – indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/sprayuri de protecție personală, droguri. Toți participanții vor trece de un control corporal la intrare. În cazul în care un participant refuză verificarea, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu îi permite accesul în Sala Polivalentă BTarena.
  8. Accesul în Sala Polivalentă este PERMIS cu: medicamente (însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, în cantitate de maxim o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm, aparate de fotografiat compacte, un bagaj cu capacitatea de maximum 15 litri (trebuie să încapă sub scaun – pentru cei din tribune).
  9. În incinta BTarena, spectatorii vor avea la dispoziție băuturi alcoolice, bauturi răcoritoare, apă, cafea și stand de fast food. Produsele pot fi achiziționate cu numerar sau card bancar, din toate barurile amplasate în locație.
    Minorii nu vor putea achiziționa, nici consuma băuturi alcoolice!
  10. Fumatul va fi permis doar în zone special amenajate, în exteriorul Sălii Polivalente BTarena, Cluj-Napoca. Fumatul, inclusiv utilizarea țigărilor electronice sau a oricăror alte dispozitive similare, este strict INTERZIS în toate spațiile din incinta Sălii Polivalente.
  11. Participanții au dreptul să realizeze înregistrări audio și de imagini în cadrul evenimentului, dar numai cu ajutorul unui instrument de înregistrare a sunetelor și imaginilor încorporat într-un smartphone sau o tabletă utilizat în scop personal sau cu un alt echipament neprofesional. Participanții nu pot, fără acordul prealabil al Organizatorului, să vândă, să utilizeze în schimbul unui preț sau să utilizeze gratuit, dar în scopuri comerciale, înregistrările de imagine și voce pe care le-au făcut. Organizatorul, în mod expres, nu răspunde pentru încălcarea regulilor anterior menționate de către alți Participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a stabili zone/locații cu fotografierea/filmatul interzise. În caz de nerespectare, Organizatorul are dreptul de a confisca aparatul foto/video până la sfârșitul evenimentului și de a șterge respectivele înregistrări. Este strict interzisă ridicarea de drone deasupra Concertului sau montarea de echipamente profesionale de filmat.
  12. Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere, participanții declarând, prin prezență, că sunt apți din punct de vedere fizic și psihic. Astfel, persoanele cu afecțiuni psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efectele speciale sonore, vizuale şi audio reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment.
  13. Ambele evenimente vor începe la ora 19:00. Între concertele artiștilor vor avea loc pauze de cca. 10  minute, animate cu muzica anilor ’90, respectiv ‘80. Orele de începere și de încheiere a oricăror concerte din cadrul DISCOTECA ‘90 sau DISCOTECA ‘80 CLUJ, precum și ordinea spectacolelor artiștilor, anunțată în prealabil, pot fi modificate unilateral de către Organizator, Participantul neavând dreptul de a cere despăgubiri în cazul acestor modificări.

 

 DESPRE DISCOTECA ‘80 și DISCOTECA ‘90 CLUJ

 

DISCOTECA ’80 CLUJ se va afla la a 7-a ediție. De-a lungul celor 6 ediții anterioare, organizate de CONCERTE CLUJ by Backstage Production, zeci de mii de oameni au dansat și s-au distrat alături de artiști precum C.C. Catch, Ricchi e Poveri, Bad Boys Blue, Ryan Paris și Ken Laszlo (2023), Saragossa Band, Lian Ross, Ivana Spagna, Afric Simone, Kaoma, Mauro și Francesco Napoli (2022), Boney M, The show-a tribute to ABBA, Gazebo, Joy, FR David și Eruption (2021), Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan (2019), Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox (2018), Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy (2017), într-o Polivalenta plină-ochi de fiecare dată.
Arhiva edițiilor anterioare este disponibilă pe www.discoteca80.ro.

 

VIDEO: Concertul C.C. CATCH din cadrul DISCOTECA ‘80 CLUJ 2023

VIDEO: Concertul RICCHI e POVERI din cadrul DISCOTECA ‘80 CLUJ 2023

DISCOTECA ‘90 CLUJ se va afla la a 2-a ediție. În cadrul primei ediții organizate de CONCERTE CLUJ by Backstage Production, mii de nostalgici, iubitori ai muzicii, au retrăit atmosfera de discotecă alături de Lou Bega, La Bouche, Corona, Ice MC, Cappella, Double You, Rednex și Bellini (2023).
Arhiva ediției anterioare este disponibilă pe www.discoteca90.ro. 

VIDEO: Aftermovie DISCOTECA ‘90 CLUJ 2023

Din portofoliul de evenimente CONCERTE CLUJ by Backstage Production fac parte și alte concerte de succes ca: STING, HAVASI Symphonic Concert Show – edițiile 2022 și 2023, Thomas Anders & Modern Talking band, Bryan Adams (organizator local), Deep Purple, Concert aniversar de Crăciun Ștefan Bănică – 20 DE ANI (Cluj-Napoca), Holograf și EDDA Művek – Rock fără frontiere.

Evenimente viitoare organizate de CONCERTE CLUJ by Backstage Production

DJ BOBO în turneul EVOLUTION | Cluj-Napoca, 2024
DJ BOBO revine în România cu un concert extraordinar sâmbătă, 16 NOIEMBRIE, la Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca.

Concertul face parte din turneul EVOLUTION și reunește, în același spectacol, cele mai apreciate hituri ale artistului.

BILETE și detalii pe www.concertecluj.ro.

 

Comunicat de presă

Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebooktwitter și instagram.

„Primii pași în colectivitate. Un dialog deschis părinte-specialist”
De prin Cluj miercuri, 18 septembrie 2024, 10:30

„Primii pași în colectivitate. Un dialog deschis părinte-specialist”

Conferința „Primii pași în colectivitate. Un dialog deschis părinte-specialist” se va desfășura în 9 octombrie, la Cluj-Napoca....

„Primii pași în colectivitate. Un dialog deschis părinte-specialist”
Clujul se întoarce în timp în acest sfârșit de săptămână
De prin Cluj miercuri, 18 septembrie 2024, 10:21

Clujul se întoarce în timp în acest sfârșit de săptămână

Cea de-a 2-a ediție DISCOTECA ‘90 CLUJ va avea loc vineri, 20 septembrie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă BT Arena.   Nostalgia și...

Clujul se întoarce în timp în acest sfârșit de săptămână
Se caută voluntari pentru copiii din centrele de plasament
De prin Cluj marți, 17 septembrie 2024, 10:51

Se caută voluntari pentru copiii din centrele de plasament

Aceștia au ocazia să ofere șansa la o viață normală copiilor din Cluj-Napoca, Turda, Gherla și Florești, a spus la postul nostru de radio,...

Se caută voluntari pentru copiii din centrele de plasament
Incluziv: Ce se întâmplă cu asociaţia ”O masă caldă”?
De prin Cluj marți, 17 septembrie 2024, 00:00

Incluziv: Ce se întâmplă cu asociaţia ”O masă caldă”?

Recent însă proiectul a intrat într-un impas financiar, iar Raimonda Boian, coordonatoarea bucătăriei ”O masă caldă”, a cerut ajutor pe...

Incluziv: Ce se întâmplă cu asociaţia ”O masă caldă”?
De prin Cluj luni, 16 septembrie 2024, 17:09

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj se digitalizează

Se vor implementa niște aplicaţii care vor permite accesarea istoricului medical direct la patul pacientului, programarea online, telemedicină și...

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj se digitalizează
De prin Cluj luni, 16 septembrie 2024, 11:38

Zilele Recoltei la Cluj-Napoca

Zilele Recoltei se vor desfășura la Cluj –Napoca în perioada 20-22 septembrie.   Evenimentul derulat prin intermediul Asociației „Produs...

Zilele Recoltei la Cluj-Napoca
De prin Cluj luni, 16 septembrie 2024, 11:09

Walking Month – ultima săptămână de înscriere

E ultima săptămână în care clujenii se pot înscrie la a 10-a ediție a Walking Month, care susține o nouă cauză dedicată copiilor  cu...

Walking Month – ultima săptămână de înscriere
De prin Cluj luni, 16 septembrie 2024, 10:44

Pompierii clujeni sunt prezenți în zonele afectate de inundații

Mai mulți pompieri clujeni se află în zonele unde au avut loc inundații masive.       Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Paul Olar, a...

Pompierii clujeni sunt prezenți în zonele afectate de inundații