Ascultă Radio România Cluj Live

Ascultă doctorul! – Despre intervențiile reconstructive și despre chirurgia estetică

Invitatul lui Andrei Huțanu în acest episod al proiectului Radio Cluj de informare și educație medicală este dr. Lucian Fodor, medic primar Chirurgie Plastică.

Ascultă doctorul! – Despre intervențiile reconstructive și despre chirurgia estetică

Articol editat de cristina.rusu, 27 septembrie 2024, 14:11

Sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 17:00, “Ascultă doctorul!”.

Dr. Lucian Fodor a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie ″Iuliu Haţieganu″, Cluj-Napoca, descoperindu-şi pasiunea pentru chirurgie încă din vremea studenției.

În urma participării la cursuri de chirurgie plastică și estetică, stagii de pregătire în San Francisco şi Baltimore, Dr. Fodor a înţeles faptul că îşi poate ajuta pacienţii prin înfrumuseţarea exterioară a corpului lor.

A decis să facă specializarea la Universitatea de Medicină “Bruce Rappaport” din Haifa, Israel, respectiv Universitatea “Johns Hopkins” din Baltimore şi Universitatea California din San Francisco.

Pregătirea lui a presupus efectuarea a numeroase operaţii complicate folosind tehnici moderne şi tehnologie de ultimă oră.

În anul 2006, când a terminat specializarea, s-a întors să profeseze în România, dar efectuează în continuare operaţii și la două spitale din Israel.

Dr. Fodor este doctor în ştiinţe medicale, a publicat numeroase articole în reviste de prestigiu din străinătate.

 

Andrei Huțanu

 

Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebooktwitter și instagram.