Ascultă Radio România Cluj Live

Grupul de entertainment Kiddo ajunge în premieră în Cluj-Napoca

Distracție, aventură și relaxare, într-un concept inedit Hype by Kiddo, în proiectul RIVUS, dezvoltat de IULIUS.

Grupul de entertainment Kiddo ajunge în premieră în Cluj-Napoca
Foto: Hype by Kiddo

Articol editat de Bianca Câmpeanu, 24 octombrie 2024, 16:05

Proiectul companiilor IULIUS și Atterbury Europe, RIVUS Cluj-Napoca, va integra cel mai complex centru de entertainment din România, implementat de grupul Kiddo. Ineditul concept va aduce în premieră la Cluj-Napoca experiențe care antrenează corpul şi mintea, dedicate atât copiilor, cât și adulților.

 

Formatul va include o gamă largă de atracții, precum un trampoline park, zone de escaladă, trasee cu obstacole și trasee de aventură suspendate, alături de jocuri arcade și labirinturi de tobogane. Va exista, de asemenea, o zonă special dedicată petrecerilor și un spațiu conceput pentru experiențe imersive, inclusiv realitate virtuală.

Această abordare diversificată este gândită pentru a oferi o varietate de activități de divertisment pentru copii, adolescenți și adulți, transformând aceste spații în locul ideal pentru aventură și distracție în Cluj-Napoca.

Distracție, aventură și relaxare

Conceptul mixed-use propus de RIVUS cuprinde funcțiuni de retail, office, culturale, de entertainment, parc și servicii, fiind gândit ca o destinație de lifestyle completă, family-oriented.

IULIUS va aduce în premieră la Cluj-Napoca, în noul ansamblu mixt de reconversie și regenerare urbană pe care îl va dezvolta în oraș – RIVUS, cele mai noi concepte de entertainment pentru copii și adolescenți de toate vârstele, confirmând orientarea proiectului către formate destinate familiilor.

Acesta urmează trendul setat de companie prin proiectele din Iași și Timișoara, care au devenit huburi în care publicul are acces constant la evenimente, experiențe unice de fine dining, expoziții și activități sportive, dar și aventură și artă imersivă, diverse jocuri reinterpretate sau escaladă.

Aducem la Cluj-Napoca un format de entertainment de amploare, care să răspundă exigențelor publicului tânăr privind nevoia de experiențe și divertisment.
Conceptul va fi unul personalizat pentru Cluj-Napoca, pe o suprafață de aproximativ 1.800 mp, și va oferi cele mai noi opțiuni de petrecere a timpului liber, în formate care îmbină sportul cu tehnologia.
Am identificat această așteptare din partea publicului față de formate noi de entertainment în cursul sondajului online realizat atunci când s-a născut ideea noului proiect mixed-use și ne bucurăm că astăzi putem anunța publicul că vom livra ce ne-am propus, având deja grupul Kiddo drept partener, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing Manager IULIUS.
 

Hype by Kiddo

 

Grupul Kiddo Entertainment vine cu o experiență de peste 10 ani în dezvoltarea celor mai inovatoare concepte de entertainment destinate copiilor, adolescenților și adulților.

Acesta oferă o gamă variată de activități de divertisment structurate în zone tematice diverse. Fiecare spațiu este conceput pentru a asigura experiențe memorabile, combinând sportul cu tehnologia de ultimă oră.

De asemenea, facilitățile includ zone special amenajate pentru petreceri, perfecte pentru orice ocazie, de la aniversări până la ieșiri relaxante cu prietenii sau sesiuni de team-building.

Credem cu tărie în importanța petrecerii timpului liber al copiilor într-un mod cât mai creativ și calitativ. Va fi o destinație de divertisment care va aduce comunitatea împreună și o parte vibrantă a vieții sociale pentru familiile și tinerii din Cluj-Napoca, a spus Cristina Șucu, co-fondator Kiddo Entertainment Group.

Grupul de divertisment, cu cinci locații în București și una în complexul mixed-use Palas din Iași, oferă o gamă largă de activități, atracțiile sunt vibrant colorate și sunt proiectate pentru a îmbunătăți abilitățile fizice și mentale, furnizând o experiență plină de energie și distracție.

Grupul Kiddo investește constant în introducerea de activități noi și captivante, asigurându-se că fiecare vizită este interesantă și plină de surprize. Aceste inițiative fac centrele lansate să devină destinații perfecte pentru distracția familiei, combinând sportul, tehnologia și creativitatea în a crea amintiri de durată.

 

RIVUS_CLUJ-NAPOCA_IULIUS

Despre RIVUS

Proiectul de reconversie urbană RIVUS este o investiție de peste 500 milioane de euro a companiilor IULIUS şi Atterbury Europe, prin intermediul căreia va fi redată comunității o fostă zonă industrială nevalorificată de 14 hectare.

RIVUS se află în etapa de obținere a autorizației de construire, după ce, în luna august, a fost aprobat Planul Urbanistic Zonal de către Consiliul Local.

 

 

Sursă: comunicat de presă

Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebooktwitter și instagram.

Zilele Neutralității Climatice în Cluj-Napoca
De prin Cluj miercuri, 23 octombrie 2024, 11:20

Zilele Neutralității Climatice în Cluj-Napoca

Joi și vineri, 24-25 octombrie au loc Zilele Neutralității Climatice la baza sportivă „La Terenuri” din cartierul clujean...

Zilele Neutralității Climatice în Cluj-Napoca
Scade numărul turiștilor din Cluj
De prin Cluj miercuri, 23 octombrie 2024, 10:31

Scade numărul turiștilor din Cluj

Pe parcursul acestui an, numărul celor care au vizitat zona a scăzut constant față de perioadele similare ale anului trecut.   Luna august,...

Scade numărul turiștilor din Cluj
Festivalul internațional de bandă desenată, ilustrație și animație
De prin Cluj miercuri, 23 octombrie 2024, 09:21

Festivalul internațional de bandă desenată, ilustrație și animație

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, găzduiește în perioada 24 octombrie – 10 noiembrie 2024, în parteneriat cu Asociația Artivistory din Cluj-Napoca,...

Festivalul internațional de bandă desenată, ilustrație și animație
Comuna Chinteni și-a rezolvat problema apei potabile
De prin Cluj marți, 22 octombrie 2024, 15:21

Comuna Chinteni și-a rezolvat problema apei potabile

Au fost recepționate lucrările de construire a unui nou rezervor de înmagazinare a apei în comuna clujeană Chinteni.   Investiția,...

Comuna Chinteni și-a rezolvat problema apei potabile
De prin Cluj marți, 22 octombrie 2024, 14:56

Directorul Cluj Arena propulsat în fruntea Consiliului Județean

Consiliul Județean Cluj se va reuni joi, 24 octombrie, în noua formulă rezultată în urma alegerilor locale care au avut loc în luna iunie....

Directorul Cluj Arena propulsat în fruntea Consiliului Județean
De prin Cluj marți, 22 octombrie 2024, 12:01

O femeie a fost găsită carbonizată într-un incendiu

UPDATE: ora 12.00 ISU Cluj a anunţat că incendiul a fost lichidat şi că se înlătură efectele negative ale acestuia....

O femeie a fost găsită carbonizată într-un incendiu
De prin Cluj marți, 22 octombrie 2024, 11:18

Trenul metropolitan pe ”masa” consilierilor locali

Consilierii locali clujeni vor aproba în ședința de marți, 22 octombrie, indicatorii tehnico-economici privind construcția trenului...

Trenul metropolitan pe ”masa” consilierilor locali
De prin Cluj luni, 21 octombrie 2024, 17:01

Se poate circula din nou pe strada Traian Vuia!

Luni, 21 octombrie, s-a redeschis circulația pe 4 benzi, pe strada Traian Vuia, în zona Park & Ride-ului de la Aeroportul Internațional Cluj....

Se poate circula din nou pe strada Traian Vuia!