Morcovii – delicioşi şi foarte sănătoşi
Consumul regulat de morcovi poate reduce riscul apariţiei diferitelor afecţiuni.
Articol editat de Bianca Câmpeanu, 29 ianuarie 2025, 12:00
Consumul de morcovi poate avea numeroase efecte pozitive asupra sănătăţii. Morcovii sunt bogaţi în vitamina A, care este esenţială pentru sănătatea ochilor şi a pielii.
În plus, conţin antioxidanţi care ajută la reducerea inflamaţiei şi la îmbunătăţirea sistemului imunitar.
Potrivit cercetărilor, consumul regulat de morcovi poate reduce riscul apariţiei diferitelor afecţiuni, cum ar fi bolile cardiovasculare, diabetul şi cancerul.
În plus, morcovii au un conţinut scăzut de calorii şi de grăsimi, fiind ideali pentru o dietă alimentară sănătoasă. (www.dariknews.bg)
RADOR RADIO ROMÂNIA
Foto: Pixabay
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, twitter și instagram.