Alimente pentru purificarea sângelui
Care sunt cele patru alimente care ne pot purifica sângele?

Articol editat de cristina.rusu, 24 aprilie 2025, 12:00
Un stil de viaţă nesănătos şi mediul dăunător provoacă acumularea în sânge a multor substanţe străine precum toxine, microbi şi metale grele. Medicamentele nu sunt singura soluţie pentru a face faţă acestei probleme.
Iată care sunt cele patru alimente care ne pot purifica sângele:
Morcovii – Pe lângă faptul că sunt bogaţi în vitamine, morcovii conţin glutation – un antioxidant care curăţă excelent ficatul, ajutând astfel corpul să elimine toxinele. Drept rezultat, sistemul circulator se purifică, iar funcţia rinichilor se normalizează.
Merele – Pectina din mere se leagă de anumite metale grele precum plumbul şi mercurul, contribuind astfel la eliminarea lor din organism.
Castravetele amar – Cunoscut şi sub denumirea de Bitter melon, este bogat în antioxidanţi care îmbunătăţesc digestia, elimină toxinele din sânge, scad tensiunea arterială şi chiar pot reduce greutatea corporală.
Usturoiul – Conţine sulf, care curăţă organismul prin eliminarea toxinelor. De asemenea, are proprietăţi antimicrobiene care distrug ciupercile şi virusurile şi întăresc imunitatea.
RADOR RADIO ROMÂNIA
Radio Cluj poate fi ascultat şi online, AICI sau pe telefon: 031 504 0456, apel cu tarif normal.
Ne găsești și pe facebook, X și instagram.