Pentru a evita hipertensiunea arterială, trebuie să consumăm alimente cu conţinut scăzut de sare. Nutriţioniştii avertizează că această...
Vorbeam săptămâna trecută despre beneficiile calciului, provocări și necesitate. Astăzi continuăm discuția despre „Calciu din lapte. Mit...
Pierderea calciului accelerează odată cu înaintarea în vârstă. Este un motiv pentru care trebuie să acordăm mare atenție suplimentelor cu...
Un mineral extrem de important și vital pentru organismul nostru. Avem nevoie de el în cantități suficiente deoarece organismal nu știe să îl...
Lactatele sunt alimente cu valoare biologică ridicată, fiind deosebit de importante pentru hrana omului. Ele sunt surse bogate de proteine,...
Datorită conţinutului său de vitamine, minerale, proteine și carbohidrați și fără niciun fel de grăsime, ştevia este alături de spanac şi...
Ciuboţica-cucului este o plantă ce poate fi găsită în această perioadă prin păşuni, fâneţe, în zonele de deal şi de munte. Florile ei...
În loc de calciu, se recomandă fulgii de ovăz. Chiar dacă suplimentul de la farmacie conţine toate mineralele de care oasele au nevoie în...
Sparanghelul, o legumă mai puţin cunoscută şi consumată la noi în ţară, dar adorată în alte părţi, are un gust fantastic şi efecte...
Preparat specific bucătăriei româneşti, borşul de putină este un remediu terapeutic extraordinar pentru o serie de afecţiuni la care...
Cercetătorii ruşi de la Institutul în domeniul industriei piscicole si oceanografiei din Rusia -VNIRO- au inventat nişte chipsuri din peşte...