Multe persoane preferă un mic dejun compus din bacon şi cârnaţi, serviţi cu omletă, dar aceste alimente sunt bogate în sodiu şi grăsimi...
Cercetătorii au descoperit că persoanele cu indici genetici crescuţi pentru gustul amar tind să mănânce mai puţine cereale integrale decât...
Mai puţin de o persoană din zece consumă zilnic suficiente fibre, potrivit unui studiu al OMS. O comisie a Organizaţiei Mondiale a...
Primul lucru la care trebuie să renunţăm este surplusul de grăsimi, zaharuri şi alcool. Se recomandă ca la masa de dimineaţă să...
Oamenii de ştiinţă chinezi au dezvăluit secretul succesului dietei mediteraneene. Se pare că aceasta este atât de utilă, deoarece...
Consumul de orez reduce riscul multor boli cronice Includerea orezului în regimul alimentar poate reduce riscul multor boli cronice, inclusiv a...
Legumele cu frunze verzi, vinul, nucile, peştele şi uleiul de măsline se numără printre alimentele care înjumătăţesc riscul de instalare a...
Pentru a fi sănătoși tun, ar trebui să țineți cont de unele sfaturi importante, date de specialiștii în nutriție Creați un echilibru în...
O zi reușită începe cu un mic dejun sănătos. Multe persoane sar peste această masă din cauza lipsei de timp, în ciuda sfaturilor primite de...