Foto: Pelageia Zelenina/Pexels Cum pot fi transformate deserturile rămase de la Crăciun într-o prăjitura delicioasă pentru Revelion, ne spune...
chef Cosmin Toma Griș prăjit sau griș pane este unul din deserturile cu iz și gust de copilărie. Este nemaipomenit de bun și se...
Chef Cosmin Toma ne propune „pita săracului”, un desert aflat la îndemana oricui. Nu trebuie să fii neapărat sărac să îl...
chef Cosmin Toma/Foto: Facebook Cele rele să se spele, cele bune să se-adune! Este o vorbă des auzită la început de an. De exemplu, mahmureala...
Cel mai mare salam de biscuiți din România în lungime de 25 de metri, a fost realizat de chef Cosmin Toma. Cosmin nu a gătit singur, au fost...
Show-uri culinare, cooking show cu Garda Apulum, parc de distracţii, lansarea unui parfum comestibil şi realizarea de către chef Cosmin Toma din...
DULCIURI: „DESERT DE HALLOWEEN”, reţetă oferită de chef Cosmin Toma din Alba Iulia Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat în...
Gastronomia tradiţională românească a fost prezentată alături de cea portugheză publicului din Alba Iulia la sfârşitul săptămânii...