Turmericul a fost folosit în India de mii de ani ca și condiment și ca plantă medicinală. Ingredientul activ al acestuia este curcumina, care...
Diabetul de tip 2 este o boală cronică în care nivelul zahărului din sânge poate crește la niveluri periculos de ridicate. Este rezultatul...
Pentru mulţi bucătari şi gospodine, piperul negru este o necesitate pentru orice fel de mâncare. Acest condiment face mâncarea diferită,...
Obişnuim să folosim pătrunjelul ca şi condiment pentru diferite feluri de mâncare, însă proprietăţile sale benefice nu se reduc doar la...
Nucşoara nu este doar un condiment folosit la gătit, ci poate avea beneficii multiple asupra sănătăţii, în principal datorită conţinutului...
Şofranul este cel mai scump condiment din lume, pe care unii bucătari îl califică drept cel mai apreciat din industria culinară. Această...
Feniculul, planta magică, vindecătoare, cu gust dulce, înrudită cu pătrunjelul, morcovul și mărarul, este folosită ca ingredient în rețete...
O mirodenie frecvent folosită în bucătăria indiană, curcuma, are efecte neobişnuite asupra creierului, au descoperit...
Lucruri de care trebuie să ţii cont dacă vrei să nu te alegi cu legume crude, arse sau fără gust! Ce greşeli să nu faci: 1. Nu le tai...