Conopida este considerată "regina" legumelor. Potrivit unor surse, a fost cultivată de egiptenii antici, iar unii cercetători consideră insula...
Conopida se distinge de alte tipuri de varză prin compoziţia sa biochimică foarte complexă. De exemplu, în ceea ce priveşte conţinutul de...
Toamna este important să consumăm alimente de sezon, pentru a ne ajuta corpul să se adapteze la mediul în schimbare. În acest anotimp, există...
Cruciferele sunt legume bogate în betacaroten, acid folic, vitamina C, potasiu și fibre. Au efecte curative demne de luat în seamă, de aceea...
În Statele Unite ale Americii, conopida este în prezent menţionată pe aceeaşi poziţie cu sparanghelul, varza de Bruxelles şi...
Sarea este unul dintre cei mai mari duşmani ai organismului în perioada caniculară. De aceea, medicii recomandă, pe cât posibil, renunţarea...
După o zi de muncă obositoare, nimeni nu mai are răbdarea necesară pentru a găti feluri complicate de mâncare. Pentru că alimentele...